ABRISO SK s.r.o.

Buzická 112, 044 71 Čečejovce    Zobrazit na mapě

IČO: 36607088
DIČ: 2022189598
IČ DPH: SK2022189598

Popis firmy

Výroba extrudované polyethylenové pěny, bublinkové fólie a extrudovaného polystyrenu pro stavební a obalové odvětví. Silné postavení na evropském obalovém trhu a trhu izolací díky čtyřem výrobním závodem v Belgii, Francii, na Slovensku, v Polsku a velkoskladu v České republice.
Výroba a zpracování pěnového polyetylenu - v současnosti vyrábíme výrobky na bázi extrudovaného pěnového polyetylenu pod značkou IZOflex, jako izolační a obalový materiál pro široké použití.
Ve stavebnictví se IZOflex nejčastěji používá jako kročejový útlum (pásy pod betonové podlahy, podložka pod plovoucí podlahy ), izolace rozvodů teplé a studené vody (trubice a pásy), izolace vzduchotechniky a klimatizace (laminované vrstvené pásy s PET fólií a hliníkovou fólií ) a pod. (dilatační pásy, těsnicí šňůry).
IZOflex, jako obalový materiál, má použití při balení výrobků s jemným povrchem (nábytek, sklo, domácí spotřebiče a elektrotechnika, výpočetní technika a pod.), balení různých náhradních dílů a součástek (automobilový průmysl).

Sortiment/Služby

Izolační a obalový materiál IZOflex
 
Materiály IZOflex se vyrábějí z fyzikální napeňovaného polyetylénu bez použití CFC a HCFC a nezatěžují životní prostředí.
Základní materiál je tvořen uzavřenou buněčnou strukturou, díky níž mají materiály IZOflex vynikající tepelně- a zvukově- izolační vlastnosti.
 
IZOflex R jsou trubky vyrobené z fyzikální napeňovaného polyethylenu různého průměru a tloušťky stěny.
tepelná izolace rozvodů teplé a studené vody - hr.steny 5, 10 a 15 mm
izolace ústředního topení (90 ° C) - tl. stěny 15 a 20 mm
izolace rozvodů chladicích a klimatizačních zařízení.
 
 
IZOflex P jsou pásy z extrudované polyetylénové pěny vyráběné v různé hustotě a v různých rozměrech. Pěna má uzavřenou buněčnou strukturu, která jí dodává vysokou odolnost vůči nárazům a poškrábání. Díky svým vlastnostem slouží i jako vynikající zvukově a tepelně izolační materiál.
 
IZOflex P - Obaly
 
Díky svým vynikajícím fyzikálním a mechanickým vlastnostem se obalové materiály z pěnového polyetylenu používají jako vícekrát použitelný obalový materiál na ochranu výrobků proti nárazu a otěru.
 
Oblasti použití:
 
  • elektrotechnické výrobky a elektrotechnické součástky
  • na kancelářskou a výpočetní techniku
  • na výrobky ze skla, porcelánu a keramiky
  • ochrana povrchů a hran pro nábytkářský průmysl
  • výplňový materiál na přepravu v kartonech
  • antistatické a protiprachovou pokrývky
  • ochrana ušlechtilých povrchů výrobků proti otěru (elektronika a domácí spotřebiče)
  • na výrobky jemné mechaniky, ve strojírenství, automobilovém průmyslu, optice, medicínské technice a dalších výrobních odvětvích.
 
 
IZOflex P - Izolace
Izolační pásy IZOflex se vyrábějí z fyzikální napeňovaného polyetylénu bez použití CFC a HCFC a nezatěžují životní prostředí. díky své uzavřené buněčné struktuře má materiál IZOflex vynikající zvukově a tepelně izolační vlastnosti.
 
Základní sortiment izolačních pásů:
 
IZOflex P - Jednoduché pásy
 
IZOflex PS - Vrstvené pásy
 
IZOflex PL - Vrstvené pásy
 
IZOflex DP - Dilatační pásy

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (13)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník