GREEN PLANET Investment s.r.o.

Piletická 61/36a, 500 03 Hradec Králové-Piletice    Zobrazit na mapě

telefon:+420 603 472 183

IČO: 27538800
DIČ: 25948130
IČ DPH: CZ27538800

Popis firmy

Recyklace plastů , produkce plastových výrobků , plastové palety , zatravňovací dlažba , kabelové plastové žlaby a chráničky , bioobaly , plastové výrobky - e shop .

Sortiment/Služby

Plastové palety - Přeprava materiálu různého druhu , vhodné pro skladování, a přepravu zboží v kontejnerech z EU do zámoří , USA, Číny, Austrálie a zpět. Také vyrábíme skládací transportní boxy / úspora na přepravních nákladech / více na: www.plastovepalety.cz
 
Zatravňovací dlažba a stavební materiál - Využití na parkoviště , odstavné plochy , dětská hřiště, výjezdy na komunikace, zpevnění svahů a břehů, ustájení / stání / zvířat , silnice golfových hřišť a ploch v okolí stromů. Snadná manipulace a variabilita .
Nabízíme i další stavební materiál z ekologických plastů . Více na: www.zatravnovacky.cz

 

 
Kabelové plastové silné zdi žlaby K.O.S. - Ochrana kabelů před mechanickým poškozením a elektrickým přepětím. Jsou ekologické, nahrazují betonové výrobky, šetří náklady na montáž a pokládku. Kabelové šachty slouží jako mechanická ochrana - použití při křížení kabelů nebo napojení . Více na: www.kabelove - zlaby.cz 
 
Bioplanéta - www.bioplaneta.cz
Bioplasty pro fast food , bioobaly , ekologické plastové výrobky pro použití na zahradách a v domácnosti , třídění odpadu , stojany a sáčky na psí exkrementy - pro čisé obce a města. Elektronický obchod vám umožní rychlý nákup.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (31)

Publikované články (4)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník