Vstřikovací systémy pro plast s.r.o.

Nádražní ulice č. 1, 785 13 ŠTERNBERK    Zobrazit na mapě

telefon:+420 739 534 470

IČO: 60746441
DIČ: CZ60746441
IČ DPH: CZ60746441

Popis firmy

Nabídka poradenství, prodeje, instalace, školení a servisu vstřikovacích strojů. 

Stroje Selex (Woojin Plaimm), Leaway, roboty Wetec a Yudo

Příslušenství ke strojům - Simatec, AEC, Dega, Super Sun

V nových firemních prostorách je na ploše téměř 400 m2 situováno obchodní oddělení, administrativní zázemí, moderně vybavený sklad náhradních dílů, školicí středisko a předváděcí hala vybavená vstrekovacím strojem Leadway LWF1600 s periferiemi (robot, nasavač…). Tyto stroje jsou k dispozici pro potřeby školení, zkoušení forem a k prezentaci prodejního programu firmy Vstřikovací systémy pro plast.

Sortiment/Služby

Stroje Woojin Plaimm - VYSOKÁ RYCHLOST, PŘESNOST A ENERGETICKÁ ÚČINNOST
Nabídka širokého spektra konstrukcí a velikostí hydraulických strojů

YUDO - Manipulátory, roboty Yudo-Star

SIMATEC  Jednofázový nasavač AMS, Proporcionální ventil VPS, Třífázový nasavač UTS/CTS, Ochranný filtr UFS, Volumetrická dávkovací jednotka DVS, Směšovač MXS, Sušička materiálu EMS/ETS,Sušička ETS, Molekulární sušička DES,

Předprodejní - jsme připraveni s Vámi konzultovat vaše požadavky a jsou schopni vytipovat pro vás technologii, kterou potřebujete na vaše nové projekty či obnovu strojního parku. Vytipujeme takovou technologii, která pro Vás bude ekonomicky nejpřijatelnější, ale zároveň aby splnila vaše očekávání. Jsme schopni zprostředkovat zkoušku vašich forem a to buď v našem technologickém centru, nebo u našich zákazníků.

Po prodejní - naši pracovníci jsou připraveni řešit jakékoliv potřeby zákazníků, a to týkající se školení, servisu či jiných potřeb.

Školení - k zabezpečení požadavků, kladených na upínače, seřizovače, mistry a technology plastikářského provozu, poskytuje firma Vstřikovací systémy pro plast s.r.o.  školení s cílem seznámit své zákazníky s provozováním lisů SELEX. První základní školení je součástí prodeje jakéhokoliv stroje. Další školení jsou nabízeny za smluvní ceny.

Konzultace - naši zákazníci mohou využívat rozsáhlé odborné znalosti našeho pracovního týmu

Servis - v případě potřeby nabízíme kompletní servis a nejrychlejší dodávky náhradních dílů. Naše servisní oddělení je organizováno decentrálně pomocí sítě poboček v České a Slovenské republice.

Prodej náhradních dílů - díky centrálnímu skladu náhradních dílů ve Šternberku nabízíme rychlou dodávku náhradních dílů. Centrální sklad je průběžně doplňován a každoročně zvětšován. Jsme schopni dodávat díly do 24hodin, jako jsou například topení, termočlánky, špice ale i šnek, uzávěrka, řídící sytém…

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (31)

Publikované články (3)

Zveřejněné aktuality (4)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník