MAG Centrum, s.r.o

Popis firmy

Jsme výhradním zástupcem italského výrobce magnetických systémů , společnosti TECNOMAGNETE Srl na Slovensku.
Společnost TECNOMAGNETE se zabývá výzkumem , vývojem a výrobou průmyslových magnetů pro manipulaci a upínání . Díky neustálým inovacím a aplikaci množství vlastních patentů se stala společnost TECNOMAGNETE vedoucí firmou na světovém trhu magnetických systémů.

Sortiment/Služby

Upínací magnety pro vstřikovací lisy - nejrychleji upínání forem
Elektropermanení magnetické systémy QUAD PRESS jsou určeny pro rychlou a jednoduchou výměnu forem u vstřikovacích lisech. Inovace magnetických desek umožňuje upínat jakoukoliv velikost vstřikovacích forem pouze výměnou forem bez nutnosti demontáže vstřikovacího lisu . Magnetizačný čas upnutí desky se pohybuje kolem 1-2 sekundy. Monolitická struktura desky je odolná vůči tlakům a zatížení vyplývajícím z použité technologie vstřikování. Elektronická řídicí jednotka může být propojená se vstřikovacím lisem na blokaci stroje při demagnetizaci . Uvnitř magnetických desek Quad- Press 75 jsou umístěny senzory umožňující kontrolu správného uzavření a upnutí formy. Magnetické desky mohou pracovat při teplotách 100 - 120 ° C a při použití izolací mezi deskami i při výrazně vyšších teplotách. Systémy QUAD PRESS splňují nejnáročnější požadavky hromadné výroby k eliminaci ztrátových časů , které vznikají při výměně forem , zajištění bezpečnosti obsluhy při výměně , unifikaci a stálosti upnutí forem.



Břemenové magnety - MaxX - jsou ideální pro obsluhu a začlenění k obráběcím strojům , pálící a řezacím zařízením, ve skladech a velkoobchodech s hutním materiálem , ve slévárnách , ocelárnách, lisovnách a všeobecně pro snadnou , rychlou a bezpečnou manipulaci s feromagnetickými materiály a polotovary ( plochými i kulatými ) Až do 2000 kg hmotnosti.

 



Frézování - SUPER QUAD / EXTRA QUAD , elektropermanentní magnetické desky SUPER QUAD představují nejmodernější způsob upínání feromagnetických materiálů pro CNC FRÉZOVÁNÍ



Elektropermanení magnetické systémy Tecnolift - Nejmodernější magnetické systémy poslední generace , umožňují manipulovat s ocelovými plechy, profily , trubkami, bloky, výpalky , kolejnicemi, svitky plechů a spoustou dalších ocelových polotovarů - jsou nejlepším pomocníkem ve vašich skladech a výrobních závodech.



Upínací magnety na soustružení

Upínací magnety pro broušení

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (4)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník