Stredná odborná škola polytechnická

Dvorčianska 629, 94901 Nitra    Zobrazit na mapě

telefon:0376530701

IČO: 42114985
DIČ: 2022445799

Popis firmy

Střední odborná škola, Dvorčianska 629, Nitra

Škola vznikla 3.9.2007 spojením dvou škol s více než 35-letou tradicí a to SOU Novozámocká 220, Nitra a SOU S.A.
Jedlík, Dvorčianska 629, Nitra. Záměrem zřizovatele, kterým je Nitriansky samosprávny kraj bylo kromě racionalizace středního školství i sloučením dvou úspěšných škol vytvořit podmínky se synergickým efektem pro úspěšnou přípravu absolventů v požadovaných profesích v rovině odbornosti a kvalifikovanosti pedagogického sboru, znalosti školního prostředí, sociální klimatu a složení žákovského kolektivu.

Škola poskytuje vzdělání v nosných učebních a studijních zaměření - elektrotechnika, strojírenství a zpracování plastů.

Kromě těchto nosných oborů škola připravuje odborníky iv jiných oblastech a to umělecká řemesla / řezbář, zlatník a klenotník, kovář a zámečník /, technicko - ekonomická oblast, životní prostředí a oděvnictví.


Škola je jedním ze zakladajúch členů Slovenského plastikářského klastru.
Ve spolupráci s členy klastru av souladu s připravovaným Zákonem o středním odborném vzdělávání je cílem adaptovat školský systém a studijní programy tak, aby kvalifikace absolventů plně odpovídala potřebám zpracovatelů plastů.

Už v současnosti jsou pro potřeby průmyslu zpracování plastů určeny tyto studijní a učební obory gumár plastikár, chemik - zpracování kaučuku a plastů, mechanik strojů a zařízení, mechanik seřizovač.

Sortiment/Služby

Střední odborná škola technického zaměření - strojírenství, elektrotechnika, zpracování plastů, umělecká řemesla, technicko - ekonomická oblast, životní prostředí a oděvnictví

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (3)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník