Personálně-poradenská a vzdělávací společnost. Zajišťuje odborné / akreditované / vzdělávání pro seřízení a operátory vstřikolisů. 

" />

A-OMEGA, s.r.o.

Agátová 5525/9, 901 01 Malacky    Zobrazit na mapě

telefon:0911 221 795

IČO: 35 937 599
DIČ: 2022010716
IČ DPH: SK2022010716

A-OMEGA, s.r.o.    Zobrazit na mapě
Radlinského 2451
Malacky 901 01
e-mail:
web: www.a-omega.sk

Popis firmy

A-OMEGA, sro je personálně-poradenská a vzdělávací společnost, která se orientuje převážně na firmy s průmyslovou výrobou. Ve spolupráci s partnerskou organizací zajišťuje odborné vzdělávání pro seřízení a operátory vstřikolisů. Jak jediná na Slovensku má toto vzdělávání akreditované Ministerstvem školství SR. Tento program je modulární, firmy si mohou kombinovat jednotlivé moduly podle potřeby. 

Společnost A-OMEGA sro, zajišťuje pro své klienty i komplexní služby v oblasti vyhledávání, výběru a náborů zaměstnanců, se prioritně zabývá výběrem na technické pozice, poskytuje organizační poradenství, pro středně velké společnosti realizuje externí HR management. Dlouhodobým klientům pomáhá designů a realizovat vzdělávací programy a tréninky. I v této oblasti má MŠ SR akreditovaný modulární vzdělávací program komunikačních dovednosti pro střední a nižší management.

 

Sortiment/Služby

Akreditované vzdělávání -
- Nastavování vstřikolisů - seřizovač vstřikolisů
- Obsluha vstřikolisů - operátor vstřikolisů/ modulární program - akreditace Ministerstva školství SR
Akreditované vzdělávání - Komunikační dovednosti středního a nižšího managementu/ modulární program-akreditace Ministerstva školství SR
Organizační poradenství (organizace a reorganizace práce, vnitřní organizační normy, organizační audit),
Studie a analýzy (analýzy odměňování na vybraných pracovních pozicích, analýza spokojenosti zaměstnanců / rozbor důvodů odchodu pracovníků ze organizace)
Vyhledávání, výběry a nábory pracovníků
Personální poradenství (personální a manažerský audit, tvorba systému HR managementu v organizaci, tvorba odměňovacího systému organizace),
Externí HR management

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (6)

Publikované články (7)

Zveřejněné aktuality (3)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník