VALPLAST CZ, spol.s r.o., VALPLAST SK, spol. s r.o.

Bohunická 728/24a, 619 00 Brno    Zobrazit na mapě

telefon:+420 533 433 680

IČO: 29315379
IČ DPH: CZ29315379

Sklad CZ
VALPLAST CZ, spol. s r.o.     Zobrazit na mapě
Veverské Knínice 305
Veverské Knínice 664 81
Slovenská republika
VALPLAST SK, spol. s r.o.    Zobrazit na mapě
Hany Meličkovej 1/g
Bratislava 841 05
telefon: +421238170901
Sklad SK
VALPLAST SK, spol. s r.o.    Zobrazit na mapě
Čab 272
Nové Sady 951 24

Popis firmy

Obchodně–distribuční společnost VALPLAST CZ, spol. s r.o. považuje za svůj nejdůležitější cíl uskutečňovat dodávky materiálů jednotlivým zpracovatelům plastů na trzích střední a východní Evropy.

Různé druhy plastů a aditiv do plastů, kompaundů a masterbatchů nabízíme především formou výhradního technicko–obchodního zastoupení renomovaných výrobců.

V současnosti jsme aktivní na trzích České republiky, Slovenska, Maďarska, Polska a Rumunska.

 

Materiály dodáváme v kamionových množstvích přímo od dodavatele k zákazníkovi, případně prostřednictvím našich skladů v Brně a v Nitre. Dodávky Vám můžeme přizpůsobit podle Vašeho požadavku – krátké dodací termíny, menší či větší množství, možnost kombinace různých typů materiálů do jedné dodávky.

 

Optimální materiál pro Vaši výrobu jako i nastavení technologie přesně podle Vašich představ Vám doporučí zaměstnanci společnosti VALPLAST CZ, spol. s r.o. Rádi Vám však také zajistíme technickou podporu od dodavatele!

Disponujeme možností využít jedinečný výzkumný a vývojový potenciál technologických a poloprovozních center našich dodavatelů.

 

Rádi Vám také doporučíme strojně–technologická zařízení na zpracování, recyklaci, případně regeneraci plastů. Naši specialisté Vám poradí s optimálním výběrem extruzních linek různého typu, technologie z oblasti vstřikování, zpracování polyuretanu, chladicích jednotek či dávkovačů a jiné!

Sortiment/Služby

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (16)

Publikované články (4)

Zveřejněné aktuality (1)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník