Guma a gumárenské produkty - Katalog firem

Katalog prověřených dodavatelů z oblasti výrobky z gumy pro ČR a SR. Mezi výrobky z gumy patří vytlačované a lisované technická pryže, gumárenské směsi a těsnění, gumové desky, gumové rohože,  ale také pryžové podešvy pro obuv do náročných podmínek. Tyto výrobky si můžete objednat dle Vašich požadavků na zakázku.

Mezi hlavní služby našich dodavatelů v katalogu patří výroba pryžových desek, rohoží, tesnení, podešví pro obuv do náročných podmínek a také výroba gumárenské směsi - vytlačována a lisovaná technická pryž, gumárenské směsi a těsnění.

Pro novinky, aktuality a trendy navštivte naše odborné články na téma Výrobky z gumy.

strana 1 z 1
  • AVE SK odpadové hospodárstvo s.r.o.

    AVE SK odpadové hospodárstvo s.r.o.

    Odpadové hospodářství, separace odpadu, zneškodňování nebezpečných odpadů, recyklace pneumatik, pryžový granulát, pryžové výrobky, pryžové podlahy.

  • DESMA Slovakia, s.r.o.

    DESMA Slovakia, s.r.o.

    Vstřikovací stroje pro vstřikování technické pryže a silikonových dílů, periferie, formy a automatizační systémy, studené vtoky, stroje na plasty a...

  • Envalior CEE s.r.o.

    Envalior CEE s.r.o.

    Vysokovýkonné plastové materiály, technické plasty, Polyamid (PA), polybutylentereftalát (PBT), termoplastové vláknové kompozity, aditiva plastů,...

  • MAJK s.r.o.

    MAJK s.r.o.

    Těsnění z gumy (mikroporézní, EPDM, NBR), PVC a TPE, plastové profily různého druhu, dilatační těsnění, U profily, těsnění k polykarbonátu,...


  • Remaplast s.r.o.

    Remaplast s.r.o.

    Technické výrobky z pryže a plastů, termoformingové obalové fólie, bariérové misky, těsnící a izolační materiály, obrábění technických plastů.

  • Remapol s.r.o.

    Remapol s.r.o.

    Výroba a prodej průmyslových těsnicích a izolačních prvků, gumových materiálů, formátování a prodej technických plastů.

  • Remarkplast compounding a.s.

    Remarkplast compounding a.s.

    Kompaundy plastů, kompaundácia plastů, regranulát, regranulace plastů, konstrukční plasty - výroba a prodej, inženýrské, technické plasty - prodej.


  • TOMIRTECH, s.r.o.

    TOMIRTECH, s.r.o.

    Technické plastové díly, plastové výlisky, gumové těsnění, plastové trubky, potrubí, hadice, trubky, gumové nárazníky, gumové řemeny, gumové manžety.

  • VEGUM a.s.

    VEGUM a.s.

    Gumárenská výroba, vytlačována a lisovaná technická pryž, gumárenské směsi, gumové těsnění, výrobky z pryže, profily z plastů a gumy.

  • VULKAN PARTIZÁNSKE a.s.

    VULKAN PARTIZÁNSKE a.s.

    Výroba pryžových směsí, výrobky z lisované pryže, pryžovo-plastové výrobky, vulkanizované součástky, průmyslové šití.

strana 1 z 1
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník