MOLD-MASTERS EUROPA

Hamerská 698, 756 54 Zubří, Česká republika    Zobrazit na mapě

telefon:+420 571 619 017

  • Marie Krčmářová, Aftermarket Servis , +420 571 619 017
  • Ing. Peter Virba, Sales, +420 724 762 151
  • Alan Jursa, Servis, +420 725 815 340

Popis firmy

Mold-Masters je globální lídr na trhu v oblasti plastikářského průmyslu. Vyvíjíme, vyrábíme, distribujeme, prodáváme nabízíme služby pro vyspělé a zákaznicky specifické zařízení horkých systémů na zpracování plastů.

Naše horké kanály, regulátory teplot, přídavné vstřikovací jednotky jako i co–vstřikovací systémy jsou používány zákazníky ve všech odvětvích – od malých, lokálních výrobců, až po velké, globální OEM – výrobce nejznámějších značek.

V průběhu naší více než 50-leté historie firmy jsme vybudovali naši reputaci na tom, že díky našemu širokému spektru inovačních technologií přinášíme nejlepší výkon. Optimalizujeme výrobu, abychom zlepšili kvalitu dílů, snížili náklady na díl a tím zvýšili produktivitu.

Sortiment/Služby

Horké vtoky Mold-Masters řady Master-Series - měřítko výkonu a spolehlivosti.

Systémy Mold-Masters řady Summit s horkými vtoky - posun na novou úroveň výkonu.

Řešení Mold-Masters Fusion Series G2 s horkými vtoky pro vstřikování středně velkých a velkých dílů. Nainstalujte, připojte a je hotovo.

Mold-Masters Dura Plus - řešení s horkými vtoky pro vstřikování v oblasti automobilových světel - nejlepší volba pro světlomety.

Systémy Mold-Masters ThinPAK-Series pro horké vtoky - navržené speciálně pro tenkostěnné obaly a vysokotlakové aplikace.

Mold-Masters E-Multi - pomocná vstřikovací jednotka - E-Multi snadno a s ušetřením nákladů doplní váš stávající vstřikovací systém o druhé, třetí nebo čtvrté vstřikování. K dispozici také pro přesné aplikace lisování LSR.

Regulátory teploty Mold-Masters řady TempMaster - optimalizujte výkon každého systému horkých kanálů pomocí regulátorů teploty Mold-Masters.

Technologie vstřikování Mold-Masters – Co-Injektion.

Soubory ke stažení

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (7)

Publikované články (5)

Zveřejněné aktuality (4)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník