VJB PARTNER s.r.o.

K lanovce 1042, 362 51 Jáchymov    Zobrazit na mapě

telefon:+420 353 811 431

IČO: 62622919
DIČ: CZ62622919
IČ DPH: CZ62622919

Popis firmy

Vstřikování plastů a lisování plechů. Disponujeme  kvalitní nástrojárnou kompletně vybavenou pro výrobu a údržbu forem a nástrojů.

Práškové lakování, síťotisk, tampónový tisk. Ocelové distanční stojky(stojka, podpěra) pro duté(zdvojené) podlahy a revizní dvířka(otvor, výplň) z hliníkového rámu. 

Certifikáty

ISO 9001

Sortiment/Služby

VÝROBKY Z PLASTŮ
Naše firma disponuje kvalitní vstřikovnou plastů. Již 25 let se zabýváme touto výrobou a naši seřizovači a pracovníci patří k nejzkušenějším. Vyrábíme díly do váhy ca. 200gr. (PS) nebo plochy ca. 250cm2. Podle požadavků jsme schopni dodat i zkušební nebo měřící protokoly.Vyrábíme krytky, nástavce, držáky, adaptéry, rukojeti....atd.

Přehled strojů viz lisovna plastů » 

NÁSTROJÁRNA

Disponujeme   kvalitní nástrojárnou kompletně vybavenou pro výrobu a údržbu forem a nástrojů.
Výrobu, úpravu a údržbu forem zajišťujeme jak pro všechny nástroje a formy, které jsou určeny pro užívání v naší firmě tak i pro formy, nástroje a přípravky vyrobené na zakázku dle požadavku zákazníka.
Naše nástrojárna zajišťuje vysokou kvalitu zpracování a nabízí kusovou výrobu speciálních kovových nebo plastových dílů dle výkresů od zákazníka včetně kalení nebo jiných povrchových úprav.

Kromě plastových a kovových výrobků dále vyrábíme a dodáváme:

  • stojky pro duté a zdvojené podlahy
  • revizní a armaturní dvířka
  • bleskojistkové vložky Siemens systém 71
  • nástroje pro obsluhu systému 71
  • jiné výrobky vyráběné na zakázku
  • Nabídka výrobních technologií
Díky rekonstrukci výrobních prostor disponujeme vhodnými prostory jak pro strojní výrobu tak i prostory pro montážní práce. V současné době nabízíme využití:

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (22)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník