Ing. Peter Benko - INECS

Pri Šajbách 7559/1, 831 06 Bratislava    Zobrazit na mapě

telefon:+421 903 427 367

IČO: 44814658
DIČ: 1047287296
IČ DPH: SK 1047287296

Popis firmy

Technické řešení na nakládání s odpady pro průmyslové subjekty, v mnoha oblastech průmyslové a potravinářské výroby, v odpadovém a recyklačním průmyslu. Řešení pro průmyslovou ekologii.
-Spolupráce, konzultace a poradenství při projektech v oblasti životního prostředí, zejména odpadového hospodářství. Hlavní oblasti - energetické využívání odpadů, spalovny, biomasa, anaerobní fermentace a kompostování, recyklační technologie na plasty.

-Navrhování technických řešení a dodávky strojů a zařízení na zpracování odpadních materiálů. Hlavní oblasti - zhutňování odpadů - hlavně pěnových plastů a separace tekutin z výrobků určených k likvidaci - mlékárny, pivovary, plničky nápojů a minerálních vod, recyklace a praní plastů, papírny a výroba interiérů aut, elektrotechnický a obalový průmysl.

-Obchodování s odpady a druhotnými surovinami při dodržení všech zákonných požadavků.

Sortiment/Služby

Naše společnost je v současnosti exkluzivním partnerem následujících výrobců, kteří nám pomáhají při hledání nejlepších technických řešení pro Vás. Kromě prodeje zařízení ve všech modifikacích zajišťujeme také záruční a pozáruční servis těchto strojů.

Patří mezi ně dánský výrobce šnekových lisů na odpadní materiály společnost RUNI A/S. Zařízení RUNI jsou určena k lisování pěnových plastových materiálů jako je EPS, XPS – epandovaný nebo extrudovaný polystyren, ale také pěnový polypropylen, polyethylen a polyuretan. Také jsou vhodné i pro separaci tekutin. Jsou vhodné pro recyklační společnosti, sběrné dvory na odpady, elektrotechnický a automobilový průmysl a podobně. Přestože stroje RUNI jsou založeny na jednoduchém mechanickém konceptu – principu šneku – lisování odpadních materiálů je často velmi komplexní záležitost. Proto každý stroj je dodáván s ohledem na potřeby zákazníka a konkrétní aplikaci.

LANDIA A/S je další dánská společnost s více než 90 letou historií, která od doby svého vzniku zaměřovala svá řešení hlavně pro oblast zemědělství. Postupně se z původní specializace sortiment rozšířil, do oblastí jako výroba bioplynu, čištění odpadních vod, rybě zpracující průmysl a další. Hlavním zaměřením je čerpání náročných substrátů, jejich míchání a provzdušňování.

Účelem systémů Landia pro zemědělství a bioplynové stanice je především: transport tekutých a polotekutých zemědělských substrátů v rámci provozu, zlepšení čerpatelnosti a homogenizace uvedených materiálů, zvětšení aktivního povrchu částic a hygienizace vstupů.

Společnost AUSTROPRESSEN se již 40 let věnuje výrobě lisovacích zařízení pro širokou oblast použití. Účelem lisování materiálů s hydraulickými lisy Austropressen je zejména: redukce objemu a tím snížení nákladů na skladování a transport a také přeměna odpadu na stohovatelné balíky.
Hydraulické lisy Austropressen naplňují svoji dobrou pověst ať už jde o lisování papíru, kartonu, fólií, pěnových plastů, PET lahví, plechovek nebo sudů. Účelně navržená konstrukce a pečlivá výroba lisovacích zařízení, včetně kanálových balíkovacích lisů, jakož i horizontálních nebo vertikálních balíkovacích lisů, lisů na sudy a plechovky, probíhá výlučně v Rakousku s použitím materiálů nejvyšší kvality a vybraných značkových komponentů.

WACKERBAUER je tradiční rodinná firma sídlící v hornobavorském městě Ampfing. V oblasti recyklace biologických odpadů společnost nabízí produktové portfolio počínaje jednotlivými separačními mlýny až po návrhy celkových systémů, včetně dopravníků a přijímacího žlabu.

Společnost WEIMA se více než 30 let specializuje na výrobu drtících a briketovacích zařízení. Weima nabízí širokou škálu drtících strojů, které lze modifikovat tak, aby odpovídaly vašim požadavkům a potřebám. Jednorotorová, nebo vícerotorová zařízení, samostatně řešená, nebo jako součást technologické linky, mohou být pro vás možností, jak přeměnit váš odpad na hodnotný materiál. Společnost Weima nabízí kompletní řadu drtičů schopných drtit materiály jako plast, papír, dřevo, lepenka, biomasa, odpady a jiné.
Dle vašich požadavků najdeme takové řešení, které bude dokonale odpovídat vašemu odvětví a aplikaci is dalšími našimi zařízeními, jako například bioprocesor na tuhý odpad P250, kompostovací membrány GORE® COVER, optické třídiče REDWAVE, sekačky odpadních pásek SWEED nebo čistící zařízení a systémy od společnosti FEISTMANTL.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (5)

Publikované články (3)

Zveřejněné aktuality (2)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník