Kuraray Europe Moravia s.r.o.

Palackého 516, 769 01 Holešov - Všetuly    Zobrazit na mapě

telefon:+420 573 323 577

IČO: 48911348
DIČ: CZ48911348

Popis firmy

Společnost Kuraray Europe Moravia s.r.o. - Původně RETRIM - CZ, spol. s r.o. - Působí na českém trhu již od roku 1993, jako výrobce bezpečnostních fólií do skel pro automobilový průmysl.

Mezi lety 2004 a 2014 byla společnost součástí amerického chemického koncernu DuPont. V říjnu 2010 byla přemístěna výroba z prostor ve Zlíně do nově vybudovaného závodu v Holešově -Všetulích.

V roce 2014 se stala součástí nadnárodního holdingu Kuraray se sídlem v Japonsku. Svým zaměřením na výrobu bezpečnostních fólií, používaných při výrobě vrstvených bezpečnostních skleněných laminátů, je společnost jedním z klíčových výrobců PVB fólií na evropském trhu.

Kromě pobočky Kuraray Europe Moravia v České republice má holding Kuraray další výrobní závody v USA, v Německu, v Rusku, v Japonsku a Koreji.

 

Sortiment/Služby

Hlavním produktem je Butacite ® G PVB (polyvinyl butyral) fólie. Jde o 100% recyklovaný výrobek, který představuje ekologickou alternativu k originálním výrobkům PVB vyráběným ostatními společnostmi.
PVB fólie se používají především při výrobě vrstveného (laminovaného) skla pro zlepšení jeho kvality, především pevnostních a bezpečnostních parametrů (např. V případě rozbití skla zůstanou držet jeho jednotlivé kusy pohromadě a nezpůsobí tak žádná zranění). Konečný produkt se používá jak v automobilovém (výroba čelních skel), tak ve stavebním průmyslu (fasády obchodních či kancelářských center, skleněná schodiště, dveřní výplně atd).


Využití výrobků Butacite ® G přináší bezpečná a energeticky úsporná řešení, svou kvalitou identická s vrstvenými skly vyráběnými z originálního PVB.

 

 

 

 

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (8)

Zveřejněné aktuality (2)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník