MAJK s.r.o.

Heľpa, 976 68 Heľpa    Zobrazit na mapě

telefon:+421 48 618 62 78

IČO: 36011801
DIČ: 2020464072
IČ DPH: SK2020464072

  • Marketingové oddelenie, +421 905 743 836
  • Majiteľ, +421 905 654 810
  • Vedúci výroby a obchodu, +421 905 842 958

Popis firmy

Naše společnost - MAJK s.r.o. - Působí na slovenském trhu již 20 let. Naším nosným sortimentem je výroba vytlačovaných těsnících profilů z gumy (mikroporézní, EPDM, NBR), plastu (PVC), TPE a PE. Z každého druhu nabízíme několik desítek druhů profilů a jejich variací - od základních geometrických tvarů až po speciální tvarové těsnění. Pokud Vám nebudou vyhovovat profily ze současného sortimentu, dokážeme flexibilně reagovat i na nové podněty-výrobky.

Od roku 2001 pracujeme v systému řízení jakosti ISO 9002 (v současnosti již ISO 9001). Kromě výrobního sortimentu (hadice, bužírky, dilatační těsnění, U profily, bazénové těsnění, těsnění k polykarbonátu, okenní a dveřní těsnění, kuchyňské profily, samolepící těsnění, koextrudované těsnění - kombinace 2 materiálů, Kádrové těsnění (těsnění s kovovou výztuží) a mnohé další . Nabízíme také výrobky obchodního typu jako mikroporézní tlumící desky, silikonové těsnění. V roce 2014 jsme rozšířili portfolio o výrobu těsnění řezáním vodním paprskem.

Detailnější informace o našich produktech najdete na naší stránce nebo na těchto odkazech:

  • Mikroporézní těsnění – Měkké, vnitřně porézní a povrchově hladké těsnění šedočerné až černé barvy.
  • EPDM, NBR tesnění – Tvrdé a neporézní těsnění černé barvy.
  • PVC tesnění– Plastové, nelehčené těsnění různé tvrdosti a barevných odstínů.
  • TPE tesnění – Termoplastické, modifikovatelné těsnění současnosti s možností široké škály odstínů.
  • Ostatní výrobky – Mikroporézní desky, PVC rohože, silikonové těsnění a těsnění s kovovou výztuží.

Certifikáty

ISO 9001

Sortiment/Služby

Popis a použití - používají se zejména jako těsnění elektrorozvaděčů , svítidel, oken, vzduchotechniky, kabelových dilatačních vložek, dále do konstrukčních staveb ( proti rezonanci , vibracím ) , dilataci podlah, v automobilovém průmyslu, ale iv jiných oblastech průmyslu.

Vlastnosti - vyznačují se spolehlivostí a dobrými fyzikálně- mechanickými vlastnostmi v běžných povětrnostních podmínkách při pracovních teplotách -40 ° C až + 70 ° C.

Provedení - jsou vyráběny v několika základních tvarech, buď jako čtverec, obdélník , kruhové těsnění, mezikruží a různá speciální dutinové nebo jazýčkové těsnění. Několik druhů těchto profilů je možné vyrábět v samolepicím provedení.

Materiálový základ - při jejich výrobě je použita kaučuková EPDM směs ( kombinace EPDM + SBR ) , měrné hmotnosti od 0,3 do 0,8 g/cm3 a tvrdosti obecně kolem 20 ° ShA . Je určena pro většinu průmyslových odvětví. Jinou skupinou mikroporézním výrobků jsou profily vyráběny z čisté mikroporézní směsi, též známé pod anglickým pojmem SPONGE , která však nejčastěji používá v automobilovém průmyslu , vzhledem k její specifické fyzikálně- mechanické vlastnosti.

Popis a použití - použití je velmi rozsáhlé. Obecně můžeme říci, že jejich nejčastější použití je tesnící, resp. tlumící. Tato skupina výrobků, v závislosti na použitém materiálu, je využívána pro své mechanické a fyzikální vlastnosti jako těsnění do svítidel, dilatačních spár, při pokrývání pomocí polykarbonátu, vzduchotechniky av dalších odvětvích průmyslu - v automobilovém, strojírenském, potravinářském i stavebnictví.

Vlastnosti - těsnění se vyznačují vynikající odolností vůči povětrnostním vlivům a ozonu a vyšším teplotám, mají velmi dobré fyzikálně - mechanické vlastnosti i trvalou deformaci, vynikající odolnost vůči vodě, nemají prakticky žádnou nasákavost a odolávají teplotám v rozmezí od -40 ° C do + 80 ° C.

Provedení - jsou vyráběny v několika základních tvarech, buď jako čtverec, obdélník, kruhové těsnění, mezikruží nebo tvary speciální.

Materiálový základ - Tyto těsnění je možné vyrobit z více druhů homogenních směsí a tvrdostí - v závislosti na podmínkách použití. Jsou to materiály jako : EPDM, NBR , SBR . Měrná hmotnost se pohybuje kolem 1,2 g/cm3 av současnosti nejvíce vyráběných profilů je v tvrdosti 70 ° ShA , ale je možné je vyrobit i v tvrdostech 50 a 60 ° ShA .

Popis a použití - vyrábějí se v různých tvarech a podle tohoto provedení je lze použít jako např. těsnění za pracovní desky, na kuchyňské linky, podlahové lišty ( sokly ), hrany na schody, bužírky různých rozměrů, hadice a jiné speciální profily, které se používají do různých konstrukčních ( stavebních ) částí, ale i v domácnosti, v zahradnictví, nábytkářství a v různých jiných odvětvích průmyslu.

Vlastnosti - profily vyrobené z měkčeného PVC odolávají běžným povětrnostním vlivům a teplotám od -15 ° C do + 70° C bez změny svých užitných vlastností , ale při dlouhotrvajícím slunečním působení dochází k jejich předčasnému stárnutí. Jejich vlastnosti je předurčují do prostředí , kde nedochází k vysokému dynamickému namáhání , vysokému působení UV záření.

Provedení - jsou vyráběny v několika základních tvarech, buď jako čtverec, obdélník , kruhové těsnění, mezikruží a různé speciální tvary .

Materiálový základ - při výrobě jsou použity různé druhy PVC granulátu měrné hmotnosti 1,2 - 1,5 g/cm3 a tvrdosti od 55 do 85 ° ShA . Vlastnosti jednotlivých granulátů se liší v závislosti od výrobce.

Popis a použití - jsou speciálním druhem těsnění , které zařazujeme do této skupiny , jako např. . těsnění plastových a dřevěných oken různých výrobců (EURO a pod. ), které v dostatečné míře nahrazují dražší silikonové těsnění.

Vlastnosti - Mají velmi dobré vlastnosti kluzu a odolnost vůči povětrnostním vlivům v rozmezí teplot -40 ° C až + 70 ° C. Rovněž se vyznačují dobrými fyzikálním - mechanickými hodnotami.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (18)

Zveřejněné aktuality (1)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník