PANAS Partizánske

Hradište 371, 958 54 Hradište pri Partizánskom    Zobrazit na mapě

telefon:+421 38 749 6764

IČO: 34578480
DIČ: 1020440762
IČ DPH: SK1020440762

Fakturačná adresa: Milan Greguš - PANAS    Zobrazit na mapě
Horská 1311/2
Partizánske 958 06

Popis firmy

LUSIN – produkty pro údržbu forem a lisování plastů, SPECTRA – produkty průmyslové chemie pro údržbu a optimalizaci výrobních procesů, OKS – produkty pro údržbu, montáž a dílnu v průmyslu, BRUSKY na vrtáky a frézky, NÁBYTEK kovový dílenský pro dílny, šatny a kontrolní , NÁSTROJE řezné pro CNC, měřidla, upínání, kalibry, brusky na vrtáky.

Certifikáty

ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001

Sortiment/Služby

LUSIN – produkty pro údržbu forem a lisování plastů

SETRAL - speciální maziva a prostředky pro údržbu vstřikovacích a lisovacích strojů, výrobu a údržbu lisovacích nástrojů a forem.

SPECTRA – produkty průmyslové chemie pro údržbu a optimalizaci výrobních procesů

OKS - produkty pro údržbu, montáž a dílnu v průmyslu

BRUSKY na vrtáky a frézky

NÁBYTEK kovový dílenský pro dílny, šatny a kontrolní střediska

NÁSTROJE řezné, měřidla, upínání, kalibry, svěráky, přístroje

 

VÍCE O PRODUKTECH :

1. LUSIN - produkty pro plastikářský průmysl - produkty LUSIN poskytují prvotřídní kvalitu při použití čistících granulátů, produktů údržby forem a separačních prostředků v plastikářském průmyslu.

Čistící prostředky Lusin® odstraňují zbytky plastů, olejů a vosků z lisovacích nástrojů a forem. Zajišťují tak časově úspornou výrobu, rozměrovou přesnost plastových dílů a výlisků, bezvadnou povrchovou strukturu a chrání čistotu zařízení zevnitř i zvenčí.
Čistící směsi Lusin® Clean pro přímé použití - ideální čistící materiály pro vstřikovací a vytlačovací stroje pro zpracování termoplastů. Tyto čistící granuláty umožňují rychlé a účinné čištění plastifikačních válců při nízké spotřebě materiálu.
Maziva Lusin® - zabraňují zadření pohyblivých částí nástrojů. Nevytahují se do dělící roviny a nešpiní výlisky. Umožňují dlouhé pracovní cykly bez domazávání. Mazání vašich forem s důvěrou.

Antikorozní prostředky Lusin® udržují lisovací nástroje a formy v dobrém stavu.
Kvalitní separační prostředky pro moderní lisování vstřikováním.
Nabízíme separační prostředky, které zaručují bezproblémové lisování, šetří čas, zkracují trvání cyklu, jsou šetrné k lisovacím nástrojům a formám, snižují zmatkovitost výroby. Naše separační prostředky se osvědčily ve zpracování plastů při lisování termoplastů a termosetů.

2. SPECTRA - produkty průmyslové chemie pro údržbu a optimalizaci výrobních procesů hlavně v oblasti - údržba forem, zpracování termoplastů, svařování, údržba strojů a zařízení

3. SETRAL – prémiové výrobky určené pro nejvyšší výkony v oblastech jako vysokoteplotní mazání, NSF potravinářské aplikace v oblasti dlouhodobého bezpečného mazání strojů a zařízení, údržba forem, speciální oleje.

4. OKS - chemie pro údržby a dílny - OKS představuje produkty vysoké kvality určené ke snížení tření, opotřebení a koroze. Tyto produkty jsou využitelné ve všech oblastech výrobní a údržbářské techniky.

5. Brusky na vrtáky a frézy – kvalitní brusky na ostření vrtáků pro dílnu a provoz. Velmi jednoduchá obsluha pro efektivní hospodaření s nástroji.

6. Dílenský nábytek - nabízíme vám pro vybavení vašich výrobních prostor profesionální kovový dílenský nábytek od předního českého výrobce POLAK. Pracovní stoly, zásuvkové skříně, kontrolní pracoviště, počítačové skříně, CNC skříně pro uložení nástrojů a další sortiment

7. Nástroje – řezné nástroje pro CNC i klasické stroje, měřidla, upínací nářadí, kalibry válečkové a závitové, nástroje pro výrobu hliníkových a plastových oken

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (15)

Publikované články (6)

Zveřejněné aktuality (3)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník