MCAE Systems, s.r.o. organizačná zložka

Štúrova 1532/92, 018 41 Dubnica nad Váhom    Zobrazit na mapě

telefon:+421 422 020 555

IČO: 50852167
DIČ: 4120078270
IČ DPH: SK4120078270

Popis firmy

Již více než 27 let otevíráme svým zákazníkům nepřeberné možnosti 3D technologií. Díky našim dlouholetým zkušenostem plně rozumíme potřebám zákazníků ze všech oblastí průmyslové výroby, a to zejména v automobilovém průmyslu, letectví a strojírenství. Máme na kontě stovky dodaných profesionálních zařízení i komplexních řešení, které se uplatňují v nejrůznějších průmyslových odvětvích. 3D technologie od nás jsou běžnou součástí mnoha progresivních firem, kterým jsme pomohly k úspěchu. Naše společnost představuje integrační článek mezi technologiemi zahraničních partnerů a zákazníky.

Certifikáty

ISO 9001

Sortiment/Služby

Od 3D tisku prototypů až k finální výrobě. Máme pro vás jedinečná řešení pro každou fázi vývoje produktu a výrobního cyklu. Otestujte si, jak váš výrobek bude fungovat na trhu a jaký je o něj zájem. Zvyšujte efektivitu výroby a snižujte své náklady. To vše s podporou technických odborníků z MCAE Systems.

Veškeré námi nabízené technologie umíme propojit v komplexní celek, na míru dle vašich požadavků. Zajistíme realizaci od dodávky po montáž. Nabízíme služby v oblasti 3D optického měření a reverzního inženýrství, provádíme zakázkový 3D tisk z odolných a certifikovaných plastů, fotopolymerů i z kovů. Dále vám vytvoříme formu technologií vakuového lití nebo obráběním. Na klíč vám navrhneme a dodáme robotické pracoviště pro NC obrábění různých materiálů nebo pracoviště pro automatizované 3D optické měření.

Nabízíme profesionální 3D tiskárny, 3D optické měřicí systémy a CAD/CAM software Tebis pro podporu výroby.

-        3D tiskárny »

-        3D tiskárny pro 3D tisk z kovů »

-        3D skenery »

-        Automatizované 3D skenování »

-        Výpočetní tomografie »

-        Software CAD/CAM Tebis »

-        Robotické pracoviště »

-        Služby 3D tisku »

-        Služby 3D skenování »

-        Reverzní inženýrství »

-        Obrábění »

K dispozici máme i online webináře o 3D tisku, 3D tisku z kovů, 3D skenování a softwaru Tebis »

Společnost MCAE Systems byla založena v roce 1995 a sídlí v moderní budově v Kuřimi u Brna, která je současně i školicím střediskem a inovačním centrem. V roce 2013 jsme otevřeli prezentační a servisní Centrum 3D digitálních technologií v Plazech u Mladé Boleslavi, v roce 2017 jsme založili organizační složku na Slovensku v Dubnici nad Váhom.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (21)

Publikované články (54)

Zveřejněné aktuality (30)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník