Stäubli Systems, s.r.o.

Hradecká 593, 530 09 Pardubice    Zobrazit na mapě

telefon:+420 466 616 125

IČO: 27472892
IČ DPH: CZ27472892

STÄUBLI SYSTEMS, s.r.o., Organizačná zložka    Zobrazit na mapě
Hadovská cesta 6B
Komárno 945 01
telefon: +421 915 187 782
e-mail:
web: www.staubli.sk

Popis firmy

Stäubli: váš partner v plastikářském průmyslu - zvyšování produktivity snižováním času při výměnách forem, poskytujeme kompletní řešení pro rychlou výměnu forem upínací systémy, multispojky. Průmyslové roboty - aplikace pro plastikářský průmysl.

Sortiment/Služby

Rychlospojky

Jako jeden z předních výrobců rychlospojek, Stäubli pokrývá potřeby spojování pro všechny typy kapalin, plynů a elektřiny. Standardní nebo specifické produkty (mono a multi spojky, výměnné systémy nástrojů, systémy pro výměnu forem) v sobě spojují výkon, bezpečnost, spolehlivost a dlouhou životnost.

Jsme specialisté na zvyšování produktivity snižováním času při výměnách forem. Poskytujeme kompletní řešení pro rychlou výměnu forem.

Nabízíme:
- upínací systémy
- Manuální rychlospojky
- Automatické multispojky
- Výměnné stoly na horizontální výměnu

Více informací: ZDE


Průmyslové roboty: aplikace pro plastikářský průmysl

Plastikářská řada zaručuje vysokou produktivitu, rychlost, přesnost, čistotu a obratnost. Staubli dodává kompletní řadu 4-osých SCARA a 6-osých robotů, které pokrývají všechny požadavky automatizace v plastikářském průmyslu.

Více informací: ZDE

 

End-of-Arm-Tooling

Prostřednictvím našeho partnera, společnosti FIPA, můžeme nabídnout široké portfolio produktové řady nástrojů End-of-Arm-Tooling, spolu s poradenstvím zaměřeným na zákaznická řešení v oblasti robotické manipulace s vašimi výrobky.

Díky tomu můžeme poskytnout řešení v oblasti koncových nástrojů pro všechny roboty po celém světě a to vše od jediného dodavatele – včetně systémů pro manuální nebo automatickou výměnu robotických nástrojů.

Více informací: ZDE

Soubory ke stažení

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (12)

Publikované články (34)

Zveřejněné aktuality (23)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník