Ensinger s.r.o.

Průmyslová 991, 334 41 Dobřany    Zobrazit na mapě

telefon:+420 377 972 057

IČO: 48365831
DIČ: CZ48365831

Popis firmy

Ensinger vyrábí a dodává polotovary z technických a vysokoteplotních plastů a CNC obráběné díly z plastů včetně montáží a osazování. Ensinger vyrábí a dodává také vstřikované plastové díly a extrudované přesné průmyslové a izolační profily z plastů. Výrobky společnosti Ensinger se uplatňují téměř ve všech průmyslových odvětvích.

Certifikáty

ISO 9001

Sortiment/Služby

Obráběné díly

Přesné součásti z technických a vysokoteplotních plastů

Obrábění je časově nejrychlejší a ekonomicky nejvýhodnější výrobní proces pro zhotovení plastových dílů - zejména pro série malé a střední velikosti. Desítky let zkušeností s obráběním různých druhů plastů pro Vás znamenají jistotu a budí důvěru ve kvalitu dodávaných dílů

Vybaveni moderními víceosými soustružnickými a frézovacími centry, špičkovým počítačovým zázemím, kvalitními nástroji, měřicí laboratoří a mnoha lety zkušeností, naši specialisté vyrábějí přesné strojní součásti s velmi úzkými tolerančními poli.

 

Od února 2014 je pro Vaše díly k dispozici špičkové pětiosé frézovací centrum EMCO MAXXMILL 500 s kompletním softwarem pro programování a simulace obrábění. 

 

Polotovary z technických a vysokoteplotních plastů

Spolupráci se skupinou Ensinger zpravidla zahajuje podrobné technické poradenství, které se týká aplikace a její funkce. Techničtí a materiáloví experti skupiny Ensinger pak vyberou odpovídající druh plastu a vhodnou technologii výroby dílu s ohledem na všechny požadavky dané aplikace. K dispozici je více než 100 druhů technických a vysokoteplotních plastů, včetně plastů modifikovaných plnivy pro dosažení požadovaných vlastností. Plastové polotovary jsou vyráběny v přesných tolerancích. Další poskytované služby jsou řezání, hoblování, broušení.

Špičkové polotovary z plastů splňují všechny požadavky zákazníků, které mohou být na kvalitní technické výrobky kladeny. Ensinger nabízí kromě běžně používaných a dobře známých termoplastů, např. POM, PA 6, PA 66, PA 6G, PET, PBT, PVDF, PC, PSU, PPS, PEEK a PI, také zakázkový vývoj a výrobu polotovarů šitých namíru konkrétní aplikaci. K Vaší dispozici jsou polotovary z více než 100 druhů plastů. Kulaté tyče, desky a trubky jsou vyráběny v široké rozmerové řadě, což přináší úspory a tedy vyšší konkurenceschopnost konečným uživatelům.

Ensinger nabízí široké portfolio výrobků, výrobních technologií a materiálů  zvlášť připravených pro individuální požadavky konkrétní aplikace. Rádi s Vámi prodiskutujeme Vaše požadavky a vyřešíme společně návrh i sériovou výrobu dílů.

 

  • Ensinger, s.r.o.: Založení a zahájení obrábění v roce 1993; závod Cham - od roku 1980

  • Vedoucí divize: Zdeněk Buráň

  • Počet zaměstnanců: cca 30 (Dobřany)

  • Certifikace: DIN EN ISO 9001:2009

Výhody spolupráce s firmou Ensinger

  • Sdílené know-how v rámci úzkých vztahů mezi pobočkami skupiny Ensinger

  • Většina polotovarů, které obrábíme, je přímo produkována skupinou Ensinger

  • Rozsáhlé zkušenosti s výrobou dílů lékařství, vč. implantátů z mat. PEEK Optima® (pobočka Cham)

  • Systém řízení jakosti s kompletní dokumentací vč. zpětného sledování šarží materiálu a výrobků

  • Technické poradenství v oblasti výběru a doporučení vhodného plastu pro konkrétní aplikace

 

Materiály »

 

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (41)

Publikované články (13)

Zveřejněné aktuality (15)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník